Om foreningen

Om foreningen

Foreningen Cuban Culture Club ønsker at viderebringe den smittende livsglæde og de venskabelige forbindelser man oplever hos og med cubanere - samt kendskab til cubansk dans, musik og kultur.  

Foreningen blev stiftet i 1999

Formanden og initiativtager for foreningen er Stine Ortvad, der blev uddannet på Den Nationale Danseskole i Havana (Escuela Nacional de Arte) i 1998, efter 4 års studie.

Stine Ortvad har boede 5  år i Cuba og har i over  20 år arbejdet med cubansk dans, musik og kultur.

Foreningens formål er at skabe et stærkt bånd mellem dansk og cubansk kultur gennem en lang række udvekslingsprojekter, aktiviteter og kulturelle arrangementer, som kan fremme kendskabet til og forståelsen af cubansk kultur. Foreningen fungerer som et upolitisk informationscenter, hvor det er muligt at indhente oplysninger om de aktuelle cubanske kulturelle aktiviteter i Danmark og Cuba, samt muliggøre forbindelse mellem cubanske og danske kunstnere. Desuden arbejdes der for integration og aktivering af herboende unge som ældre cubanere. Eventuelt overskud fra foreningens arrangementer anvendes til investering i fremtidige aktiviteter.  Gennem foreningen er det også muligt at booke underviser, danseshows og live musik.

Kalender: På vores website www.cubakultur.dk kan man læse mere om vores kommende aktiviteter. De består bl.a. af cubanske koncerter, workshops, undervisning og den årlige Latin Festival. Websitet bliver løbende opdateret.

Cuban Culture Club  

Blågårdsgade 37 st tv, 

2200 København N

TIf. +45 20 98 74 77